Meet & greet met de alpaca's

Kom ontspannen en genieten bij de alpaca's in de alpacawei! De dieren mogen gevoerd worden uit de hand, je mag ze aaien en knuffelen, foto's nemen.... één uur lang!
Je zal ongetwijfeld onvergetelijke herinneringen vastleggen aan deze unieke dieren. Ondertussen krijg je nog interessante weetjes mee,
ik vertel je alles wat je graag zou willen weten over alpaca's.
Wees wel gewaarschuwd! De kans is groot dat je verliefd wordt op een alpaca!


Voor personen die geïnteresseerd zijn in de alpacacoaching is de meet & greet ideaal als kennismaking met de alpaca's en mijzelf, Inge, als coach.

Alpaca's zijn erg gevoelig voor drukte om hen heen. Om die reden kunnen wij helaas geen kinderfeestjes toelaten.

Door de versoepelde coronamaatregelen zullen de MEET & GREETS niet altijd meer privé zijn. Dit is de nieuwe regeling vanaf 1 september 2021:

Kostprijs: €10 per persoon
Privé: vanaf 4 personen of je betaalt €40 indien je met minder dan 4 toch graag een privésessie wil, zonder andere mensen erbij.
In groep: Ik neem min. 4 en max. 6 personen samen. Dat kunnen 2 koppeltjes zijn of een gezin van 3 samen met een koppeltje of een ander groepje van 3… Grotere groepen zijn ook mogelijk: neem daarvoor aub even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik raad sterk aan om voor kinderen/volwassenen met autisme of andere mentale uitdagingen een privé meet & greet te reserveren als kennismaking met de alpaca’s en mijzelf. Dan kan er rustig bekeken worden of er interesse is voor verdere coaching met de alpaca’s als therapiedier.
Praktische info
  • Duur: één uur
  • Kostprijs: € 10 per persoon (inclusief BTW) voor iedere aanwezige
  • Geen minimum leeftijd. Kinderen -12 jaar dienen wel vergezeld te zijn van een volwassene.
  • Geen honden toegelaten, daar zijn de alpaca's erg bang van
  • Enkel na reservatie vooraf via mail, de Facebook-pagina of telefonisch
  • Tijdstip: op afspraak zoals gewenst, op werkdagen en in de weekends. 
  • Slechte weersomstandigheden: Bij te slechte weersomstandigheden (veel regen) wordt de activiteit geannuleerd en zullen wij je een ander moment voorstellen
  • Beperkt aantal deelnemers: Maximum 8 à 10.  Maximum 4 kinderen -12 jaar.
  • De alpacawei is toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Ethiek

De interpretatie van het gedrag van de alpaca's is de basis voor een ethische omgang met de dieren. Er wordt te allen tijde rekening gehouden met dierenwelzijn. De alpaca's zijn therapiedieren en kunnen enkel mensen helpen als ze zelf in balans zijn.