Teambuilding met de alpaca's

Zet je 'out of office' aan en kom jouw team motiveren en verbinden bij onze zachtaardige alpaca's.

Ontdek hoe de alpaca's functioneren als kudde (team).  Sociale dieren, van wolven tot ganzen zijn experten in team building. Ze blijven altijd samen omdat het moet, het is noodzakelijk om te overleven. Team building voor mensen is misschien niet levensnoodzakelijk maar het is absoluut cruciaal voor het succes op de werkplek. 

Je beleeft een unieke dag te midden van de rustgevende alpaca's. De activiteiten die we doen bevorderen de team spirit en het prestatiegevoel als team. SAMEN bereik je een doel!

Je lichaamstaal en energie naar de alpaca’s toe kunnen je ook inzicht geven in hoe je communiceert en omgaat met klanten en collega’s. Want mensen geven en krijgen slechts één kans bij anderen om hun boodschap over te brengen. Alpaca’s laten dit leerproces wel toe. Ze geven telkens opnieuw eerlijke feedback, zonder oordeel, in het hier en nu.

Terwijl de dagelijkse spanning losgelaten wordt, spenderen jullie waardevolle tijd met je collega's in een totaal andere wereld dan jullie gewoon zijn. Resultaat: Rust, Voldoening en Verbinding

Uit respect voor de alpaca’s, die hooggevoelig zijn, werken we enkel met kleine groepen van 5 tot 12 personen.

Wat mag je verwachten?
Quiz met observatie- en doe-vragen
De alpaca's over een hindernisparcours leiden, in team
Alpaca's drijven: hoe is de dynamiek in het team?
Duur: 2 uur
Kostprijs: €30 per persoon
Optioneel: Workshop wol vilten €12,50 per persoon
Optioneel: Catering ontbijt/lunch €20 per persoon

Ethiek

De interpretatie van het gedrag van de alpaca's is de basis voor een ethische omgang met de dieren. Er wordt te allen tijde rekening gehouden met dierenwelzijn. De alpaca's zijn therapiedieren en kunnen enkel mensen helpen als ze zelf in balans zijn.