TINY HOUSE

Polyvalente ruimte te huur

Zoek je een originele plek voor een inspirerende meeting, workshop, vergadering of teambuilding, dan is dit waar je moet zijn!

Ons tiny house bevindt zich in onze alpacawei met uitzicht op de dieren. Een prachtige, serene plek om te ontmoeten, te leren, te creëren en te inspireren. Een plek die alles heeft om jouw (zakelijke) bijeenkomst tot een succes te maken.

Wij geloven dat je in verbinding met de natuur tot de mooiste resultaten komt!

Unieke ruimte in de natuur en bij de alpaca's
Vergaderen binnen of buiten tussen de alpaca's
Mogelijkheid tot teambuildingactiviteiten met de alpaca's 
Extra service: catering: ontbijt/brunch/lunch/vieruurtje
  • Moderne vergaderfaciliteiten: gratis wifi, whiteboard, TV-scherm voor projectie
  • Kitchenette met koffiezetapparaat. Koffie, thee en water inbegrepen in de huurprijs
  • Eigen sanitair
  • Gratis parkeren op het terrein
  • Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en de snelweg is vlakbij
  • Exclusief af te huren: altijd exclusief voor jouw gezelschap
  • Geschikt voor maximaal 10 personen (binnen)
Praktisch:
Te huur per uur / dagdeel / dag
Alle werkdagen en in het weekend
Contacteer ons vrijblijvend voor prijzen of meer info

Nog meer overtuiging nodig? Lees dan onderstaande!

Waarom vergaderen in de natuur?

Wie iedere dag minstens 20 minuten buiten is, is over het algemeen gelukkiger en gezonder. Het is dus logisch dat je als ondernemer of manager op zoek gaat naar een fijne vergaderlocatie in de natuur. Daarmee zorg je voor medewerkers, zakelijke partners en/of collega's die blijer zijn én die zo ook meer motivatie hebben om aan het werk te gaan.

De grootste reden om te vergaderen in het groen is omdat je op een bijzondere manier aan nieuwe inspiratie kunt komen. De buitenlucht zit vol verrassingen waarvan je nog geen idee hebt wanneer je alleen maar binnen vergadert. Naast het feit dat buiten zijn goed en gezond voor je is, zorgt het voor een nieuwe dosis inspiratie waarvan je eerder niet wist dat je het had. Dat komt door de zogeheten gelukshormonen die vrijkomen wanneer je buiten bent.

Gelukshormonen zijn indirect afkomstig uit de zon. UV-straling heeft namelijk een positief effect op de aanmaak van endorfine en vitamine D en je raadt het al: daar word je blij en gelukkig van! Dat kan alleen maar een positief effect hebben op je werk en op je werkrelaties. Tel daarbij op dat verandering van spijs (locatie) doet eten (werken) en je hebt een topcombinatie. Daarom is vergaderen in het groen een ontzettend goed idee!


Ethiek

De interpretatie van het gedrag van de alpaca's is de basis voor een ethische omgang met de dieren. Er wordt te allen tijde rekening gehouden met dierenwelzijn. De alpaca's zijn therapiedieren en kunnen enkel mensen helpen als ze zelf in balans zijn.