Workshop met paarden

Hoezo paarden? Ging dat hier niet over alpaca’s??

Jawel hoor, Sunville Alpacas gaat over coaching met alpaca’s en niet met paarden.

Alleen wil je als ondernemer wel blijven groeien zodat ook je zaak blijft groeien. En daar ben ik gisteren mee bezig geweest. Ik had mij ingeschreven voor een Zichtbaarheidsdag met Paarden bij Ilaria van Colours of Happiness. 

Hoe kwam ik daar terecht? Wel, ze kwam gewoon voorbij in een Facebook-advertentie. Ik was al langer van plan om eens equicoaching te doen voor mijzelf. Zoals ik altijd uitleg, paarden en alpaca’s , het lijkt heel erg op elkaar. Allebei vluchtdieren en prooidieren, daardoor hooggevoelig voor emoties, prikkels, … Dus alpacacoaching is erg vergelijkbaar met equicoaching. 

Wat er zo bijzonder is aan Ilaria, is dat zij specifiek andere coaches en therapeuten coacht en niet gewoon iedere ondernemer. En dat had ik nodig, iemand die echt kennis heeft van een zaak in de zorgsector. Dus schreef ik mij in voor de Zichtbaarheidsdag met Paarden en trok ik naar het prachtige domein van Soul Horses in Lille waar Ilaria haar workshops geeft.

Het werd een dag vol indrukken, confrontaties met mezelf, tips van Ilaria en mijn twee mede-coachees…

De paarden vertegenwoordigden onze klanten. Hoe maak je je zaak aantrekkelijk voor je klanten?

De paarden moeiden zich met onze zaak en gooiden onze structuur overhoop. Hoe ga je daarmee om?

De paarden gaven ons inzicht in onszelf, onze gevoelens en ons gedrag.

Uiteindelijk ging ik naar huis met een heleboel inzichten en plannen, die ik de komende tijd ga uitwerken.

Equicoaching – Alpacacoaching… het zet je in beweging!

Wil je ook graag werken aan jezelf? Wil je iets veranderen in je leven maar je weet niet hoe? Neem gerust contact op voor meer info omtrent een sessie alpacacoaching. Samen met de alpaca’s help ik je graag op weg.

x Inge