Aiyana en Sunville Alpacasgaan samen in Verbinding
Geniet van een Klankbeleving op de alpacaweide, zittend of liggend op een yoga matje
Wanneer? zondag 26 mei van 10u30 tot 12u

Ik, An van Aiyana, begeleid jou met de klanken van de Sjamanendrum, klankschalen, ratels, koshi’s enz. naar een rustige staat van bewustzijn. Tijdens een korte meditatie plaats je jouw intentie voor deze klankbeleving. Je maakt bewust contact met je lichaam en je ervaart de resonantie van de trillingen van de klanken met jouw lichaam en energie. Na de klankbeleving kan je nog nagenieten van een tasje thee en kan je deze voormiddag bekrachtigen met een inzichtkaart.

Praktisch
Breng een yogamatje mee als je dat hebt aub. Wij voorzien er enkele.
Kostprijs: €25,- per persoon, incl. BTW en alles inbegrepen voor 1,5 à 2u.
Let op! Inschrijven kan tot en met 22 mei

Even voorstellen....

Ik ben An van Aiyana en ik begeleid jou op jouw unieke Pad recht vanuit het Hart in alle Openheid en Veiligheid met woorden, in (sprekende) Stilte, met steun van Sjamanistische klanken, geuren, kleuren, inzichtkaarten en edelstenen in 1 op 1 healing-en opstellingsessies.

Mike Jolling Massages

Therapeutische massages gefocust op herstel en bevordering.

Je kan een massage boeken bij Mike in ons Tiny house in de alpacawei, dat daarvoor omgetoverd wordt tot een discrete en gezellige cocon waarin je helemaal kan ontspannen.

Meer over Mike:

Mike, 28 jaar oud, trotse papa en gepassioneerd in mensen helpen via massage. Mijn klanten beschrijven mij als iemand waarmee het snel klikt en ze zich snel op hun gemak bij voelen. Ik denk dat ons lichaam veel meer aandacht verdient. Deze passie helpt mensen, laat mensen terug lachen en zich goed voelen. Daarvoor doe ik het. Ontspannende groeten en tot snel!

Ontspanningsmassage - Bindweefselmassage - Afslankmassage - Sportmassage (Triggerpoint)

https://massage-experience.be/