De kracht van positieve energie!

Even over mijzelf... En de kracht van positieve energie!

Enkele weken geleden had ik een dipje... Het is nu eenmaal een feit dat alpacatherapie niet voor iedereen weggelegd is, hoe raar dat ook klinkt Er kwamen verschillende kinderen na mekaar bij ons aankloppen voor hulp, maar helaas telkens met hetzelfde negatieve resultaat: geen zin, geen interesse in de dieren... En dat demotiveert mij. Want ik wil graag iedereen helpen, en ik voel ook de teleurstelling bij de ouders want zij zijn wanhopig op zoek naar hulp voor hun kind. Ik vind het stom, op dat moment heb ik er geen zin meer in, wat is dat toch met de 'jeugd van tegenwoordig'?
En dan opeens komt er iets op mijn pad (in de vorm van een bijeenkomst van Mycelium , een heel leuk kleinschalig netwerkevent) Hieruit heb ik tonnen energie en inspiratie gehaald! Ze maakten mij duidelijk dat ik ook zelf mijn klanten mag en kan kiezen. Dit was precies het duwtje wat ik nodig had. Ik nam mij voor, voortaan geen negatieve klanten meer. Ik kies zelf met wie ik graag wil werken en met wie niet. Voilà!
En wat gebeurde er sindsdien? Alleen maar positiviteit! Alleen maar leuke en lieve kinderen die zich aanmeldden voor coaching en dagbesteding. Ook de 1ste verhuur van ons tiny house als vergaderruimte (door Bureau Stroom ), waar we nog volop reclame voor aan het maken zijn, was een feit.
De kinderen zijn hun traject ondertussen opgestart en de huurders van het tiny house waren super enthousiast.
Op naar meer van dat, laat maar komen! Wat een positieve mindset kan doen
Inge